Feel free to follow...

Thursday, 3 October 2013

A package arrived this morning...

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia,

This morning, I clocked in as usual, checked my pigeon hole and suddenly my hand touched something unusual...:) What's this???

A mysterious package arrived!
In a nick of time, I quickly  tore the envelope (dengan rakusnya..he..he...)

Tadaaaa...!!! Travel tags n travel note book

This is very important for budget
traveller like me..:) he..he..

Can keep all my expenses inside...



















TQ Nekcik of Teratak 66 for this wonderful n gorgeous gifts. It is very unexpected and I like it very much!!! Muahhh!!!

TERIMA KASIH

13 comments:

  1. Nekcik tu hantar surat guna setem berapa poloh sen ye..coz JM ada hantar gak kepada rakan2 pembaca gunba setem 80sen..tapi ada yg tak terima..walhal dalam tu ada FM je huhhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari tu nekcik poskn FM ngan benda benda lain pun cuma 80 sen..alhamdulilah sampai...lepas tu nekcik slalu pakai rm1 utk yang ringan ringan tu

      Delete
    2. saya bg add office coz slalunya semua yg hntr ke sana insyaallah confirm smpai... kalu kat rumah pernh terjadi kes x smpai atau lmbt sampai

      Delete
  2. wahh bagus2 semua hadiah..amat2 berguna. Sure nekcik ni teliti orangnya..bagi hadiah yang cute dan ada gunanya :)

    Kalo farikica guna sure nekcik rasa dihargai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi zila..I will definitely use all the stuff. ...esp buku bajet tu.. nk kira bajet jln2..he..he..

      Delete
    2. Salam Zila..tulah kekadang bila nekcik jenjalan tu..nekcik suka gak membeli..yang murah murah tu lah...slalu baca Farik rajin tulis details travel dia..so bagi lah dia...he.he..Zila poslah alamat Zila..mana tau nnti nekcik jumpa mende yg nekcik berkenan..he..he

      Delete
    3. baiknya hati nekcik wlpn xkenal saya..hehe. ok nanti sy bg alamat :)

      Delete
  3. Niceeee!

    p/s: Suka tgk header Great Wall of China tu. Tak tahu lagi bila boleh sampai sana walaupun adik dah ajak berkali2, haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm...untungla...dh ada org ajak berkali2. .apa lg..pack yr bag n fly ler...ha..ha.. u'll love beijing, trust me...most importantly, brush up yr bargaining skills be4 u go, k...;)

      Delete
    2. Hmmm...untungla...dh ada org ajak berkali2. .apa lg..pack yr bag n fly ler...ha..ha.. u'll love beijing, trust me...most importantly, brush up yr bargaining skills be4 u go, k...;)

      Delete
    3. Asalam Farik..alhamdulilah sampai jugak..lama nak poskn tapin masaalah nak gi pej pos bli setem..syukurlah Farik sudi terima mende mende gitu!! saja suka suki!!!

      Delete
    4. Wsalam nekcik...:) suka benda2 gitu...he..he.. terima kasih sngt2, with all the trouble nk ke post office lg...susah2 aje...x kisah lah benda tu murah ke mahal ke but it's the thought that counts, rite? Thanxs again...:)

      Delete