Feel free to follow...

Saturday, 28 September 2013

MY 6 DAYS 5 NIGHTS BUDGET TO SEOUL


This would be the last post of my Seoul journey. Seoul is a very nice city with friendly people and beautiful view. Overall, i am quite satisfied with this trip, even though there are some places that I have to forgo because of some constraints. For instance, my initial plan was to go to Sokcho. Had to cancel the plan at the very last minute since the kids tagged along. I really wish to return to Seoul but during other seasons. Summer is warm...and i mean it... really warm! Anyway, here is my total budget for the whole trip.

FLIGHT TICKET                   :  RM 669 all in (initially the flight itself was rm500++)
ACCOMODATION               :  RM 415 per pax for 5 nights
DRY FOOD BROUGHT        :  RM100/4= RM25 each
FROM HOME          
AIRPORT (RETURN)             :  RM24
DAY 1                                     :  RM30
DAY 2                                     :  RM52 (INCLUSIVE RENTAL OF A BICYCLE)
DAY 3                                     :  RM60
DAY 4                                     :  RM107
DAY 5                                     :  RM13
ESTIMATED TOTAL             : RM1395.00

We only dine out twice during our journey @ Seoul. Once at Paris Cafe for supper, the night before we went home and the other time was at Namdaemun (the kebab shop). Oh yes, we also had the South Korean ABC at Nami, remember..? The rest of the days...I cooked like a professional...ha..ha.. never cooked so seriously back home but i cooked everyday in Seoul. See, how circumstances can push you to the limit...;) We didn't buy much things to bring home either. Just a few souvenirs (less than RM 100) for remembrance.

Paris Cafe
This is just my estimation.  The most, it could be RM1500 per pax for a 6-day journey to Seoul. Accomodation tu agak mahal la sikit coz i went with my kids (kena carik tmpt yg conducive for kids) and booked it at the very last minute...but i'm satisfied with the place and didn't regret paying more.

Till then!


PREVIOUS POST

12 comments:

  1. not bad jugak budget tu... plus pls go during autumn especially mid-oct! the view is daboom!

    ReplyDelete
    Replies
    1. He..he..budget traveler..budget pon kenalah catu...yeah, u were right....summer mmg panazzzz wooo....hu..hu....autumn..? will jot that in mind...;)

      Delete
  2. wow..cost utk sy sorang dah double cost uols anak beranak..amazing!!! how come arrr uols anak beranak menahan diri untuk boros mcm saya?? hahaha...mmg saya respect abis lah. next time saya nak limitkan cost utk makanan..i luv food sampai nak try mcm2 dan xsedar duit byk abis ke situ..isk isk isk..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi..hi..I love food too zila but I dnt really fancy korean food... so, I guess that helpd me a lot in saving the cost. Pas tu masak kat boa tu mcm seronok plak main masak2... if u know me personally, saya ni bkn pemasak orngnya zila..ha..ha.. saya pon amaze tngk diri saya masak2 kt sana...

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. Asalam Farik..yeah..lebih kurang camtu jugaklah budget nekcik hari tu..masak sendiri jugak...boleh beli lobster lagii!!
    Jom Busan!!!

    ReplyDelete
  4. Wsalam nekcik...nekcik sifu masak..tngk makanan2 kat blog nekcik slalu tu dok termimpi2 saya... saya ni hari2 ler masak laok brahims, teloq ngan spaghetti buleh ler...hi..hi...hmmm....hari ni baca kat The Star, promo AAX buy 1 free 1 termasok Busan...

    ReplyDelete
  5. done follow sini no. 96
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang@gmail.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Hi,

    mind to share.. balik berjalan malam apa aktiviti boleh bt dekat area boa ye?

    tia

    ReplyDelete
    Replies
    1. .hi sorry... i bru prasan la.. mlm2 saya jln2 p shopping complex dkt2 situ ja. Bln jln kaki... lps tu ada bnyk cafe.. blh minum2... 3d museum pon ade dkt2 situ, tp x blh jln kaki.. nanta show yg mcm di myeongdong pon ade dkt area situ...

      Delete
    2. .hi sorry... i bru prasan la.. mlm2 saya jln2 p shopping complex dkt2 situ ja. Bln jln kaki... lps tu ada bnyk cafe.. blh minum2... 3d museum pon ade dkt2 situ, tp x blh jln kaki.. nanta show yg mcm di myeongdong pon ade dkt area situ...

      Delete