Feel free to follow...

Sunday, 25 May 2014

Laman B' Beteng

Selepas penat berjalan2 kt dlm tengok monumen merchandise pon dh belik.. sampai la masa kita nk isi perut. In the previous post, I did mention about this eating place. It's situated just outside Taman Tamadun Islam... Memang best makan situ tapi sebab hari baru petang, kami cuma makan yang ringan2 ajer ... ABC mesti makan coz kawan dah rekomen. Tp kami nampak meja sebelah2 dok pulun ikan bakar, memang x pndng kiri kanan... nanti satu hari nak try ler ikan bakar kat sana. Harga pon ok jer, lebih kurang harga restoran biasa...


Aneka topi dn bag @ Merchandise shop dalam Taman Tamadun Islan

Ape yang di belik dengan voucher rm4 tuh...?
Dak Farah belik botol air.
Die request isik sirap
Kat waiter tu...


This girl has passion for water bottles. dah ada bnyk dah koleksi water bottles die dlm cabinet.
Kadang2 bila bukak almari, keletuk jatuh atas kepala mama. ..:(  Voucher dpt rm4...tp belik botol rm14.90...Wuahahahaha...


Tu dia tempat buat deserts....

Open Air Concept...
Sape2 nk mkn seafood...sila pilih sini...



Ini dia...!!! Mkn ptg2 tepi sungai...
Priceless...;)

Pisang goreng panas. Jaoh 100 x ganda
Lebih sedap dr di Toba...hehehe...
Pisang ni bile u order bari di grg, jd bila
Sampai ty mmg confirm berasap garing...

Kusyuk menjamu selera. Kepok leko 1....

Gmbr ni masa meja still clean n clear...

Suasana redup dn nyaman di waktu ptg....
Ok..sampai sini saja... post lps ni post oversea...hehehe. ..baru jer balik last week... cer teka saya p mna...? Adios!!!

8 comments:

  1. Wowwwww ABC menggoda betul dlm cuaca panas cenggini. Ape? Baru blk dari ober sea no wonder lah senyap je huhu x boleh nk guess lah

    ReplyDelete
  2. JM dn prof NA: ala... route AAX jer...hehe... tp u all berdua dh pnh p dh tmpt tu...hehe... prof, I wish AAX bukak semula route Europe. ..huhuhu... JM: mmg sedap ABC tu.. cukup semua.. patot member rekomen...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau AAX buka route Europe, joli sakanlah kita...:)

      Delete
  3. G mana akak?? Tak sabar nak tunggu entry baru

    ReplyDelete
  4. lmbat dapat info..tau tau da balik...xper nekcik tnggu citer citer sydney

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh 2 minggu blik nekcik... p kejap jer

      Delete