Saturday, 30 June 2018

PRAGUE MORNING MARKET

CLICK HERE FOR PREVIOUS POST

The next day, kami nak balik ke Istanbul smula. Tapi flight pukul 3 petang, so pagi tu kami lakukan aktiviti free and easy. Kebetulan ada pasar pagi, so kami pon pergi la jalan2 di pasar pagi. pasar ni buka awal.. Pukul 8 pon dah ada rasanya... Ada banyak barang-barang antik dan juga souvenirs. Harga negotiable. Sebelum tu, ada juga yang repeat ke HRC Prague, tambah collection...:)
Anyway, jom tengok apa yang ada di sini...


Dolls and lotsa dolls

Menghabiskan sisa koruna yang ada...

Fresh fruits and berries

All sorts of souvenirs

Sweet tooth  savory sweets and desserts.. How i wish i could get that macaroons. 

Chocolates. Some were non halal. 

The only picture captures inside the shopp.
After that, dah kena ban dari ambil gmbr...haha

Ambil dari luar aje lah...hihihi....

Again, we bumped into the tram...

Sampai hostel, kami kemas2 nak ke airport around 11.30 am.

TO BE CONTINUED.

9 comments:

  1. seronok bila kita pergi jalan ni kita pergi market dapat rasa close dengan masyarakat setempat. tadi CT Google nilai duit tengok harga souvenirs tu. not bad la untuk souvenirs cuma kena catu jugak haahha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Siti.. disamping tu dapat tengok barang2 local juga, wlaupon x belik kan....

      Delete
  2. Rindu sama Prague walaupun dah pergi kali ke-2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah, i've read your Europe's blog posts.... very nice! makes me feel like going again....hihihi...

      Delete
  3. mak aiii. heaven2.
    berries, macaroon .. bestnyaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. x belik pon kak yan....mahai...hihihihi

      Delete
  4. seronoknya muda muda dah dapat berjalan tempat yang best camni

    ReplyDelete

PRAGUE MORNING MARKET

CLICK HERE FOR PREVIOUS POST The next day, kami nak balik ke Istanbul smula. Tapi flight pukul 3 petang, so pagi tu kami lakukan aktiviti ...

You may also like to read these...