Feel free to follow...

Saturday, 7 November 2015

HATYAI CITY CABLE CAR

Sebelum ke Hatyai Ice Dome, kami ke area cable car sekejap untuk menikmati panorama 360 darjah Hatyai... Cantik! Area cable car ni kena naik bukit, tp kami naik kereta la... nun di atas tempat tinggi. tak ada apa sangat kat atas ni selain ada satu bangunan mcm temple. Masa kami p, cable car tutup, under maintenance katanya. So, tangkap2 gambar sambil nikmati view aje la.. Post ni x ada cerita asngat.. Layan gambar aja ya...




x ingat pula nama temple ni





Bandar Hatyai 

Wefie
Dan Wefie lagi...
Area beli tiket tapi cable carnya tutup.
Tapi kalau ikut JM, x naik pon x apa kan...?
he..he.. (Beratur mengikut ketinggian)

Lepas posing2 sana-sini, kami turun nak ke Ice Dome....

10 comments:

  1. hello ☺ I'm newbie.. please visit my blog ♡ have a nice day!
    smartiesmoo.blogspot.kr

    ReplyDelete
  2. Lorr.... Under maintenance... Tak leh naik laa eh... Iskkss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, under maintenance... tp JM kata tak naik pon x pa... x da apa yg menarik sangat pon

      Delete
    2. tak perlu naik Fari...x rugi pun sbb kat atas tu ada tokong gajah...tempat dorang sembahyang...penuh ngan patung gajah

      Delete
    3. Tu lah tu. ...hehe.... nasib tutup pon...

      Delete
  3. x tau pulak ada cable car kat hatyai ye..mmg nak jugak pergi ni..one fine day

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..semangat dah berkobar2 tu nekcik...:)

      Delete
  4. tak pernah sampai lagi hatyai nih hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh buat trip ke sini sarah.. dekat aja...;)

      Delete