Tuesday, 28 May 2019

Oxford Street

Pagi2 lg lps breakfast gigih keluar ke Oxford Street, nk shopping punya hal lah ni... tp bkn la shopping apa sngt pon.. pi Primark ja.. n kedai dekat2 lane primark tu... primark kan bukak pg... so blhla dtg pg2. When we arrived, a lot of crowds were already there, Christmas shopping kot...

The main entrance

Our apartment at Paddington. See, it was raining that morning... 
I always look forward to see this service info board.
Cute! This time we took the tube from Paddington to Oxford Circus, no change!

Jom layan gambar...



Lepas belik2, kami p minum kopi kat Insomnia cafe.. dalam Primark tu jugak...




Bagi yg nk belik souvenirs pon mmg bnyk btl kedai souvenirs di area oxford st n Piccadilly. pilih ja kedai mna nk masuk. hrga lbh kurang aja... may be ada beza sikit la.. i x belik apa pon.. too many London souvenirs already. Faris n Farah la belik sikit for friends.



Even area Paddington pon ada bnyk souvenir shops... org pon x la sesak mcm di oxford st. harga, more or less the same.

Paddington pon dah macam Oxford Street

Sekitar Oxford Street ni jngnla risau... bnyk sngt kedai mkn halal.. blh aja pilih yg mna nak... tp kmi x mkn luar pon hr ni... blik apartment mkn home cooked meal...hahaha


Hajat hati nk ke Harrods lps ni tp mcm x larat pulak coz the weather was not so good, intermittent rain... typical English weather... hmmmm.... lagipun bukan ada duit pon nak blanja2 di Harrods...hahaha...

Rainy day... :(

3 comments:

  1. Empty street on rainy day... my visit was during summer and the crowds!!!

    ReplyDelete
  2. Cepat betul anak membesar kan.. dah lebih tinggi dari ayahnya..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

FROM LONDON TO MARRAKESH

From London, we departed to Marrakesh from London Gatwick North Terminal. In the morning, we waited for Easybus near Chelsea Stadium... near...

You may also like to read these...